Vergoeding voor podotherapie 2017

Het nieuwe vergoedingen overzicht voor 2017 staat online.

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden podotherapie. Sommige verzekeraars hebben podotherapie, steunzolen en voetzorg in een budget. Andere verzekeraars hebben Podotherapie en steunzolen verdeeld in twee budgetten. In dat laatste geval staan de steunzolen vaak genoemd onder het kopje hulpmiddelen. In het overzicht worden dan twee bedragen genoemd. Eén totaal bedrag voor podotherapie en een totaal bedrag voor steunzolen. Er zijn ook aanvullende verzekeringen die voor mensen met reuma en vaatlijden nog extra vergoeding geven bij de podotherapeut. Voor mensen met diabetes komt de vergoeding voor voetzorg veelal uit de basisverzekering. Lees daar meer over op onze pagina over diabetes voetzorg.

Wisselen van zorgverzekeraar kan nog tot 31 december. Kijk goed of het wel uit kan om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Eén van de voorwaarden is dat de podotherapeut aangesloten moet zijn bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapeuten van Voetstuk Podotherapie zijn allemaal aangesloten bij de NVvP en kwaliteits geregistreerd. 

Scroll naar top
× Chat nu met een medewerker