Tevredenheidsonderzoek

Jouw mening is heel belangrijk voor ons

We doen er alles aan om jouw voetgerelateerde klachten zo goed mogelijk te behandelen. Jouw mening is daarom erg belangrijk voor ons. Ben jij cliënt (geweest) van Voetstuk Podotherapie? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw mening en ervaring.

 

Qualiview

Wij maken gebruik van Qualiview om jouw ervaringen in kaart te brengen. Je wordt daarom gevraagd om je e-mail adres af te geven. Je ontvangt na 2 bezoeken eenmalig een vragenlijst. En deze zal ook hoogstens 1x per jaar worden verstuurd. Zo voorkomen wij dat je overspoeld wordt met vragenlijsten.

Het afnemen van een vragenlijst is belangrijk omdat dit een onderdeel is van onze kwaliteitsjaarverslag. Niet alleen voor onszelf maar ook om aan de voorwaarden te blijven voldoen van het kwaliteitsregister van paramedici.

Lees meer over Qualiview en de voorwaarden

Bent je niet tevreden over de zorgverlening of de bejegening van je podotherapeut?

Wij betreuren het zeer dat je, je niet gehoord voelt. Klik op onderstaande knop om naar het klachtenformulier te gaan voor het indienen van een officiële klacht.

Let op dit klachtenformulier is enkel bestemd voor officiële klachten die gaan over praktijkvoering of jouw behandelend podotherapeut. Gaat je vraag over je behandeling of zijn je pijnklachten nog niet verholpen? Vul dan het contactformulier onder de pagina contact in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier om naar het klachtenformulier te gaan.

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker