Het Team

Wij staan voor u klaar!

Onze podotherapeuten

De podotherapeut onderzoekt en behandelt volwassenen en kinderen met klachten je voeten, benen, heupen of rug.

Daarnaast kun je bij de podotherapeut terecht voor behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Zoals: overmatig eeltgroei, likdoorns, wratten en ingegroeide teennagels.

Elke podotherapeut is gespecialiseerd op zijn of haar eigen gebied. We werken met sport- en diabetespodotherapeuten. We zijn gespecialiseerd in manuele therapie en verschillende tapingtechnieken. We werken met echografie voor juiste diagnostiek. Kortom wij zijn trots op ons team, waarbij iedereen streeft naar de hoogste kwaliteit van zorg.

Onze collega’s

Je belt voor een afspraak met de podotherapeut en deze wordt ingepland. Of je maakt je afspraak zelf via onze website. Maar wist je dat er zo’n 20 verschillende soorten afspraken gepland kunnen worden?

Je steunzolen liggen klaar en zijn netjes afgewerkt, maar wist je dat deze op één locatie gefreesd en met de hand afgewerkt worden?

De behandeling of producten die je ontvangt moeten betaald worden. En wist je al dat, dat veelal rechtstreeks bij je zorgverzekeraar of zorggroep gebeurd? Je gegevens worden in onze praktijk beschermd, rapportages worden verstuurd. De telefoniste staat je te woord aan de telefoon, en de mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Dat alles gebeurd goed en zorgvuldig door niemand minder dan onze pratijkondersteuners.

En daar zijn wij trots op!

Ferdinand Rittersma

(Sport) podotherapeut

Ferdinand werkt in Groningen, Ureterp en soms ook in Stadskanaal of Assen in vakantieperiodes. Hij heeft naast de reguliere opleiding podotherapie ook de opleiding tot sportpodotherapeut in 2016 afgerond.

Roëlle Stad

(Sport) podotherapeut en diabetespodotherapeut i.o.

Roëlle is werkzaam op de locaties Assen en Stadskanaal. In vakantieperiodes is zij aanwezig in Ureterp en Groningen.
Naast de reguliere opleiding podotherapie heeft zij ook de opleiding tot sportpodotherapeut in 2016 afgerond. In 2014 heeft zij de cursus MSU gedaan waardoor zij kan echograferen. Zij is nog bezig met de opleiding tot diabetespodotherapeut en hoopt deze in 2018 af te ronden.

Diana ten Berge

Podotherapeut en diabetespodotherapeut i.o.

Diana werkt in Stadskanaal en in de vakantieperiode wel eens in Assen. Zij heeft jaren gewerkt als IC verpleegkundige en daarna als pedicure. In 2014 heeft zij de opleiding podotherapie afgerond. in 2018 hoopt zij de opleiding tot diabetespodotherapeut af te ronden.

Dorinda van Duinen

Podotherapeut

Dorinda is werkzaam in Groningen. Zij rond haar opleiding podotherapie in 2018 af. Dorinda is als stagaire bij ons komen werken. Wij waren zo enthousiast over haar dat wij erg blij zijn dat ze bij ons is komen werken!

Praktijkondersteuner

U ziet Mieke meestal in Groningen. Zij werkt in vakantieperiodes ook wel eens in Assen. Mieke werkt al 10 jaar bij ons. Eerst bij podotherapie Groningen en later bij Voetstuk Podotherapie.

Esther Voorma

Praktijkondersteuner

Esther werkt op de maandag in Groningen en op de dinsdag en donderdag in Assen. In vakantieperiodes zult u haar ook wel eens op een andere locatie tegenkomen. Esther handelt alle diabetes voetzorg voor ons af.

Judith van Dorst

Praktijkondersteuner

Judith werkt vanaf 2018 bij ons. U ziet haar in Groningen en Assen.

Zolenlaborant

Dex is sinds 2017 bij ons aan het werk op locatie Assen. Hij is vooral druk achter de schermen. Hij freest alle steunzolen en werkt ze netjes af. Dex is schoenhersteller en doet eventueel ook kleine schoenaanpassingen voor ons.

Zolenlaborant

Mario werkt sinds november 2018 bij ons. Hij vervaardigd de steunzolen. En werkt alleen op onze locatie in Assen

Sigrid Frankena

Assistent podotherapeut

Sigrid volgt de opleiding voor podotherapie in Enschede.