Het Team

Wij staan voor u klaar!

De podotherapeut behandelt volwassenen en kinderen met klachten aan voeten, benen, knieën, heup en rug die voortkomen uit een afwijkende stand of manier van bewegen.

Daarnaast is de podotherapeut gespecialiseerd op het gebied van de voet. De voet kan complex zijn en veel klachten geven. Tenslotte zetten we gemiddeld zo’n 6000 stappen per dag. Je kunt bij de podotherapeut terecht voor behandeling van huidaandoeningen, nagelaandoeningen, overmatig eeltgroei, likdoorns, wratten en ingegroeide teennagels.

Voor patiënten met diabetes stelt de podotherapeut een persoonlijk behandelplan op en voert de wondzorg uit. Hiervoor werkt de podotherapeut nauw samen met uw huisarts, internist, diabetesverpleegkundige en (medisch)pedicure.

Ferdinand Rittersma

(Sport) podotherapeut

Ferdinand werkt in Groningen, Ureterp en soms ook in Stadskanaal of Assen in vakantieperiodes. Hij heeft naast de reguliere opleiding podotherapie ook de opleiding tot sportpodotherapeut in 2016 afgerond.

Roëlle Stad

(Sport) podotherapeut en diabetespodotherapeut i.o.

Roëlle is werkzaam op de locaties Assen en Stadskanaal. In vakantieperiodes is zij aanwezig in Ureterp en Groningen.
Naast de reguliere opleiding podotherapie heeft zij ook de opleiding tot sportpodotherapeut in 2016 afgerond. In 2014 heeft zij de cursus MSU gedaan waardoor zij kan echograferen. Zij is nog bezig met de opleiding tot diabetespodotherapeut en hoopt deze in 2018 af te ronden.

Diana ten Berge

Podotherapeut en diabetespodotherapeut i.o.

Diana werkt in Stadskanaal en in de vakantieperiode wel eens in Assen. Zij heeft jaren gewerkt als IC verpleegkundige en daarna als pedicure. In 2014 heeft zij de opleiding podotherapie afgerond. in 2018 hoopt zij de opleiding tot diabetespodotherapeut af te ronden.

Dorinda van Duinen

Podotherapeut

Dorinda is werkzaam in Groningen. Zij rond haar opleiding podotherapie in 2018 af. Dorinda is als stagaire bij ons komen werken. Wij waren zo enthousiast over haar dat wij erg blij zijn dat ze bij ons is komen werken!

Praktijkondersteuner

U ziet Mieke meestal in Groningen. Zij werkt in vakantieperiodes ook wel eens in Assen. Mieke werkt al 10 jaar bij ons. Eerst bij podotherapie Groningen en later bij Voetstuk Podotherapie.

Esther Voorma

Praktijkondersteuner

Esther werkt op de maandag in Groningen en op de dinsdag en donderdag in Assen. In vakantieperiodes zult u haar ook wel eens op een andere locatie tegenkomen. Esther handelt alle diabetes voetzorg voor ons af.

Judith van Dorst

Praktijkondersteuner

Judith werkt vanaf 2018 bij ons. U ziet haar in Groningen en Assen.

Zolenlaborant

Dex is sinds 2017 bij ons aan het werk op locatie Assen. Hij is vooral druk achter de schermen. Hij freest alle steunzolen en werkt ze netjes af. Dex is schoenhersteller en doet eventueel ook kleine schoenaanpassingen voor ons.