Sandalen met steunzolen

Wil jij deze zomer comfortabel op pad? Wij maken sandalen met jouw persoonlijke ondersteuning. Kies jouw model of ontwerp zelf.

Sandalen met steunzolen bestellen?

Bij Voetstuk maken we sandalen met steunzolen. Deze zolen zijn speciaal voor jouw voeten gemaakt, zodat ze precies de goede ondersteuning krijgen. Zo kun jij de hele zomer comfortabel lopen en genieten

Wist je dat steunzolen het beste werken als je ze bijna altijd (75% van de tijd) draagt? Daarom is het belangrijk dat je ook in de zomer goede zolen hebt. Onze sandalen met steunzolen zorgen ervoor dat jouw voeten altijd goed gesteund worden, ook als het warm is.

Waarom zijn onze sandalen met steunzolen zo fijn?

 • Altijd goede steun: Jouw steunzolen worden precies op maat gemaakt en dan stoppen we ze in jouw sandalen. Zo krijg jij altijd de goede steun, waar je ook bent. 
 • Lekker lopen én er leuk uitzien: Onze sandalen zijn niet saai, maar juist superleuk! Je kunt kiezen uit verschillende soorten sandalen, gemaakt van zacht stof, leer dat goed ademt of plastic dat tegen water kan. Zo vind jij altijd sandalen die jij mooi vindt.
 • Speciaal voor jou gemaakte sandalen: Wij maken de sandalen precies passend voor jouw voeten en jouw steunzolen. Zo zitten ze altijd lekker en kun je de hele dag lopen zonder problemen.
 • Lekker de zomer in: Ga naar het strand, maak een lange wandeling of ga op vakantie zonder zorgen. Met onze sandalen met ondersteuning kun jij overal naartoe!

Daarnaast kun je bij Voetstuk zelf jouw ideale sandaal ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, materialen en kleuren, zodat je een unieke sandaal creëert die perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Maak zelf je sandalen of kies er eentje uit

Wil jij zelf je sandalen ontwerpen of vind je het makkelijker om er eentje uit te kiezen die wij al hebben? Bij Voetstuk kan het allebei!

Optie 1: Stel zelf samen met de online configurator:
 1. Ga naar de online configurator van Glabbal (Engelstalige website).
 2. Ontwerp jouw ideale sandaal: kies de kleur van het voetbed, het bandje en de zool.
 3. Stuur ons de link van jouw ontwerp.
 4. Wij zorgen ervoor dat jouw steunzolen in de sandalen passen.
 5. Maak een afspraak om de sandalen te passen en af te halen (binnen 1-3 weken).

Optie 2: Kies een kant-en-klaar model bij Fits Footwear
 1. Kijk welke sandalen er zijn op de  website van Fits Footwear.
 2. Stuur ons de link van de sandaal die jij het mooist vindt.
 3. Wij bestellen de sandalen en verwerken jouw steunzolen erin.
 4. Maak een afspraak om de sandalen te passen en af te halen.

Vind de juiste maat voor jouw sandalen

Wij hebben een handige tabel gemaakt zodat jij de goede maat sandalen kunt kiezen. Meet je voet op en kijk welke maat jij hebt.

EU SchoenmaatLengte Voet (cm)
3622.3
3723.0
3823.6
3924.3
4025.0
4125.6
4226.3
4327.0
4427.6
4528.3
4629.0
4729.6
4830.3
4931.0
5031.6

Pantoffels met steunzolen

Naast sandalen voor de zomer maken we ook pantoffels met steunzolen voor als het kouder is. Net als onze sandalen kun je deze pantoffels helemaal zelf ontwerpen en bestellen bij Fits Footwear. Zo heb je ook thuis altijd goede steun aan je voeten!

Wij helpen je graag met advies!

Weet je niet welke sandalen het beste bij jou passen? Vraag ons dan om hulp! Onze podotherapeuten weten er alles van en kunnen je goed helpen.

 • Welke sandalen het beste bij jouw voeten passen
 • Welke stof het fijnst is voor jouw voeten, bijvoorbeeld als je een gevoelige huid hebt

Let op: Sandalen met steunzolen zijn heel fijn, maar soms zijn ze niet de beste oplossing. Onze podotherapeuten zullen je altijd eerlijk vertellen wat het beste voor jou is, ook als dat betekent dat je beter andere schoenen kunt kiezen.

Wil je dat wij je helpen? Vul dan het contactformulier in (en laat het vakje ‘Link naar gekozen model’ leeg). Schrijf in het bericht dat je graag advies wilt. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Maatsandalen zijn een verlengde van zooltherapie. Het voetbed is eigenlijk een steunzool. Daarom wordt het zoolgedeelte vaak vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Wil je weten hoeveel jij vergoed krijgt? Bekijk hier vergoedingenoverzicht per verzekeraar.

We maken de sandalen bijna allemaal zelf. Normaal gesproken kunnen we ze binnen 1 tot 3 weken leveren. 

Jazeker! Ben je nog niet bekend bij ons? Vul dan ook het onderstaande formulier in om een afspraak te maken. Dan maken we een scan van je voeten en kopiëren we het model van je zolen. Zo heb je optimale ondersteuning in je maatsandalen. Heb je ondanks je zolen toch pijnklachten? Dan adviseren we eerst een onderzoek, zodat we kunnen kijken of maatsandalen wel de juiste oplossing zijn.

Je bent natuurlijk zuinig op je maatsandalen. Om ze mooi te houden, onderhoud je ze net als je schoenen. Doe ze niet in de wasmachine of droger, want dan kunnen de materialen krimpen. De sandalen kunnen wel tegen water, maar leg ze niet in een sopje. Maak ze schoon met een licht vochtige doek en laat ze daarna drogen.

Bestel nu jouw sandalen met steunzolen!

Heb je al een sandaal of pantoffel gevonden die je mooi vindt? Super! Vul dan het formulier hieronder in. Vertel ons welke maat je hebt, welk model je wilt en of je nog vragen hebt. Onze podotherapeut belt je dan om alles te bespreken en een afspraak te maken.

Weet je nog niet welke sandaal je wilt? Geen probleem! Wij helpen je graag. Laat het vakje ‘Link naar gekozen model’ leeg en schrijf in het bericht dat je advies wilt. Dan bellen wij jou zo snel mogelijk om je te helpen.

Openingstijden

Maandag:08:00 – 16:30
Dinsdag:08:00 – 16:30
Woensdag:08:00 – 16:30
Donderdag:08:00 – 16:30
Vrijdag:08:00 – 16:30
Zaterdag:één keer per maand
Zondag:Gesloten
Scroll naar boven
× WhatsApp