Maatslippers en pantoffels met steunzolen

Altijd de juiste ondersteuning

Maatslippers

Podotherapeutische zolen hebben het beste effect als je ze bijna altijd draagt. Je hebt het beste resultaat als je er ongeveer tachtig procent van de tijd op staat. Dat betekent dus dat je de juiste schoenen en zolen nodig hebt voor elk seizoen, voor binnen én buiten. Zo worden in de zomer de dichte schoenen vaker op het schoenenrek laten staan en kiest men voor slippers of sandalen. Met het lekkere weer is dat heel erg logisch. Echter mis je dan wel de ondersteuning van de steunzool in die dichte schoen. Daar hebben we gelukkig een oplossing voor: slippers & sandalen met steunzolen, oftewel: maatslippers. 

Maatslippers met podotherapeutische steunzool

Op warme dagen zijn slippers het meest aangenaam. Daarom maakt Voetstuk Podotherapie slippers op basis van jouw 3D-voetscan of jouw podotherapeutische zool.  Je hebt de keus uit allerlei modellen, kleuren en materialen, ze worden volledig op maat en naar persoonlijke voorkeuren gemaakt. Zo heb je in de zomer mooie slippers die jouw voeten optimaal ondersteunen. Dat staat beter!

Stel je eigen slippers samen

Op basis van jouw wensen maken we de slippers in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de slippers in 1-3 weken voor je produceren. Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig in de volgende 5 stappen:

  1. Je gaat naar de configurator van Glabbal (let op dit is een Duitse website)
  2. Je stelt je eigen slippers samen in 3 eenvoudige stappen. Je kiest de kleur van het voetbed, de kleur van het bandje en de kleur van de onderzool.
  3. Je stuurt de link van je gemodelleerde slipper naar ons op. Dit kan via de share knop.
  4. De podotherapeut modelleert de slippers op basis van de steunzolen.
  5. We maken een afspraak voor het afpassen van de maatslippers
  6. Een week later kun je, je maatslippers ophalen.
  7. Lekker lopen dan maar!

Inspiratie nodig?

Check onze Instagram voor slippers die wij al gemaakt hebben.

Pantoffels met steunzolen

In de winter kun je er ook voor kiezen om je steunzolen op maat te laten maken in een paar pantoffels. Deze kun je zelf online bestellen. Maar voor een optimale pasvorm raden wij je aan om contact op te nemen met je podotherapeut zodat we samen kijken naar de juiste pantoffel bij jou voet.

Heb je vragen of wil je graag slippers bestellen? Vul dan dit formulier in.

Ja, ik wil graag van deze mooie maatslippers

Afspraak maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen steunzoolslipper of pantoffel?

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker