De oorzaak van pijn

Met welke pijnklachten loop jij rond? Vind meer informatie in onze pijnwijzer.

Herken je dit?

Je (klein)kinderen doen verstoppertje maar jij kunt weer niet meerennen. Je wilt graag meedoen met je sportclub of met vriendinnen lekker de stad in, maar je weet al dat je het niet volhoudt. Heb je dit vaker, dan ga je beweging vermijden. En voor je het weet doe je niet meer mee.

Als je er moe van wordt, als je er ’s nachts wakker van wordt, als je pijn blijft houden, kortom als je klaar bent met het niet meer mee kunnen doen, kom van naar de podotherapeuten van Voetstuk podotherapie. Alles begint bij het zoeken naar de oorzaak van jou pijnklachten. Omdat iedereen zo lang mogelijk vrij en zonder pijn moet kunnen bewegen. 

Onze podotherapeuten verdiepen zich in jouw pijn klachten

Last van pijn aan voeten knieënbenen of rug? Daar wil je natuurlijk vanaf, het liefst voor altijd. Je podotherapeut van Voetstuk Podotherapie zoekt naar de oorzaak van je klachten, zodat je de juiste behandeling kunt krijgen. Het doel: de pijn laten verdwijnen en terugkeer voorkomen. We nemen altijd uitgebreid tijd voor het onderzoek. Het lichaam is namelijk complex als het gaat om bewegen. Het is zo uniek, alle spieren, pezen en gewrichten werken perfect samen. Een blokkade, een misstap, een oude blessure, het zijn soms maar kleine oorzaken die ervoor zorgen dat dat unieke samenspel niet meer zo perfect is. Op het moment dat er een blokje scheef staat in de hele toren, staat de hele toren scheef. Zo kan het zijn dat het voortdurend niet volledig buigen van je grote teen tijdens het lopen tot rugklachten kan leiden.

Al die facetten van het lichaam moeten daarom nagekeken worden om tot een goede conclusie te komen. 

De ene klacht komt vaker voor als de andere klacht. Ook zijn er minder bekende blessures die minder vaak voorkomen. Het is belangrijk om de minder bekende blessures van de meestvoorkomende blessures te onderscheiden. Onze podotherapeuten zijn experts in voet gerelateerde klachten. Het begint daarom bij het zoeken naar dat ene blokje wat scheef staat. Lees hier meer over onze
werkwijze

In deze pijnwijzer hebben we geprobeerd om de meest voorkomende klachten uit te schrijven. Een stukje naslagwerk voor thuis. Omdat we denken dat het je helpt als je weet en begrijpt waar je last van hebt. Die kennis draagt bij aan je herstel. 

Heb je pijnklachten, of vragen over onze pijnwijzer maak dan eenvoudig een afspraak of kom langs tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Waar heb je pijn?

Afspraak maken?

Ervaar je klachten of wil je langs voor controle? Maak dan een afspraak, dit kan eenvoudig online of via telefoon. Wij staan je graag te woord.

Scroll naar boven
× WhatsApp