Knieklachten

Lees hier meer over diverse (pijn)klachten aan de knie

 

Pijnklachten aan je knie

knee-g5151447d3_1920

Knie artrose

Heb je last van knie artrose? In sommige gevallen kan een podotherapeut zorgen voor klachtenvermindering en ontlasten van het kniegewricht. 

Lees hier meer over knie artrose →

Jumper’s knee

Een veel voorkomende klacht bij mensen die veel springen tijdens het sporten is een jumper’s knee. Dit uit zich in diverse klachten. Lees hier meer over jumper’s knee.

Lees hier meer over jumper’s knee →

Osgood-schlatter

Kinderen in een groeispurt hebben regelmatig last van Osgood-Schlatter. Het gaat hierbij om een irritatie van de groeischijf van het scheenbeen.

Lees hier meer over osgood schlatter →

Meniscus en slotklachten

Heb je pijn in je knie bij het traplopen of fietsen? Of heb je het gevoel alsof de knie op slot zit? Wellicht ligt het aan de meniscus.

Lees hier meer over meniscusklachten →

Patellafemoraal pijn syndroom

Bij het niet goed glijden van de knieschijf ontstaat er vaak een stekende pijn rond de knieschijf. Deze pijnklachten kunnen voorkomen tijdens dagelijkse bezigheden zoals fietsen. 

Lees hier meer over Patellafemoraal pijnsyndroom → 

Tractus iliotibialis frictie syndroom/runner’s knee

Ervaar je kniepijn tijdens het hardlopen of fietsen? Een tractus iliotibialis frictie syndroom geeft vervelende pijnklachten aan de buitenzijde van de knie. Gelukkig kan onze podotherapeut je met deze klacht helpen.

Lees hier meer over het tractus iliotibialis frictie syndroom →

Voorste kruisband letsel

Voorste kruisband letsel ontstaat meestal door een verkeerde beweging van het bovenbeen ten opzichte van het onderbeen. Je voelt dan vaak een plop of een knap, gevolgd door hevige pijn.

Lees hier meer over voorste kruisbandletsel →

Overbelaste kniebanden

De kniebanden hechten vanuit de zijkanten van het bovenbeen aan op de zijkanten van het onderbeen. Overbelasting van een van de twee kniebanden kan zorgen voor een stekende pijn. 

Lees hier meer over overbelaste kniebanden →

Plica syndroom

Het plica syndroom geeft pijnklachten onder de knieschijf en kan voor een stijf gevoel zorgen. Ook kan er sprake zijn van een knappend gevoel. Meer weten? 

Lees hier meer over het plica syndroom →

Afspraak maken?

Ervaar je klachten of wil je langs voor controle? Maak dan snel een afspraak online!

Waar heb jij pijn?

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker