Pijn in je knie - Voetstuk

Knieklachten

Lees hier meer over diverse (pijn)klachten aan de knie

 

Pijnklachten aan je knie

Knie artrose

Ervaar je pijn in de knie bij opstaan uit bed? Of gevoel van door je knie zakken? Wellicht heb je last van artrose in de knie.

Lees hier meer over knie artrose →

Jumper’s knee

Een veel voorkomende klacht bij mensen die veel springen tijdens het sporten is een jumper’s knee. Dit uit zich in diverse klachten. Lees hier meer over jumper’s knee.

Lees hier meer over jumper’s knee →

Osgood-schlatter

Kinderen in een groeispurt hebben regelmatig last van osgood-schlatter. Het gaat om een irritatie van de groeischijf van het scheenbeen.

Lees hier meer over osgood schlatter →

Meniscus en slotklachten

Heb je pijn in je knie bij het traplopen of fietsen? Of heb je het gevoel alsof de knie op slot zit? Wellicht ligt het aan de meniscus.

Lees hier meer over meniscusklachten →

Overbelasting kniebanden

De kniebanden hechten vanuit de zijkanten van het bovenbeen aan op de zijkanten van het onderbeen. Overbelasting van een van de twee kniebanden kan zorgen voor een stekende pijn. 

Lees hier meer over overbelasting van je kniebanden →

Runner’s knee

Ervaar je kniepijn tijdens het hardlopen? Een runners knee geeft vervelende pijnklachten aan de buitenzijde van de knie. Gelukkig kan onze podotherapeut je met deze klacht helpen.

Lees hier meer over een runner’s knee →

Patellafemoraal pijn syndroom

Bij het niet goed glijden van de knieschijf ontstaat er vaak een stekende pijn rond de knieschijf. Deze pijnklachten kunnen toenemen tijdens dagelijkse bezigheden zoals fietsen.

Lees hier meer over patellafemoraal pijnsyndroom →

Voorste kruisband letsel

Voorste kruisband letsel ontstaat meestal door een verkeerde beweging van het bovenbeen ten opzichte van het onderbeen. Je voelt dan vaak een plop of een knap gevolgd door erge pijn.

Lees hier meer over voorste kruisbandletsel →

Afspraak maken?

Ervaar je klachten of wil je langs voor controle? Maak dan snel een afspraak online!


Waar heb jij pijn?

Scroll naar top
× Chat nu met een medewerker