Wiesje Sanders

is precies waar ze wilde zijn

 

Telefoniste en receptioniste

‘Ik heb 34 jaar in het bankwezen gewerkt. Op zich tot volle tevredenheid, als je leuke klanten hebt en fijne collega’s ben je al snel tevreden. Maar in mijn achterhoofd lokte altijd al de gezondheidszorg. 

Toen ik na een reorganisatie mijn baan kwijt raakte, bleek dat ik dat eigenlijk helemaal niet zo erg vond. Ik ging lekker vrijwilligerswerk doen in een verzorgingshuis en was daar erg tevreden mee. Ik moest wel eens in het Refaja ziekenhuis zijn en dacht dan altijd: hier zou ik wel willen werken. En opeens was er een vacature voor een receptioniste bij Voetstuk podotherapie in het Refaja ziekenhuis. Ik werd aangenomen! Ik ben nu precies waar ik wilde zijn. Ik heb een superleuke baan in het gezondheidswezen, waarin ik veel met mensen omga, exact wat ik wilde. 

Met mijn collega’s ben ik ook heel blij, ik ben van mening dat die heel belangrijk zijn in je leven. Omdat ik zowel mijn werk en mijn collega’s heel leuk vind, ga ik elke keer met plezier naar mijn werk.
Werken voor een bedrijf dat steeds blijft vernieuwen wordt nooit saai. In tegendeel, ik vind het juist spannend en uitdagend. Ik ben die flexibiliteit wel gewend in het bankwezen. Ik buig mee met de wind en geniet van mijn baan en het leven!’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker