Saskia Huurman

Liet zich meteen maar zolen aanmeten

 

Zorgadministratie

‘Ik werk vanaf september bij Voetstuk Podotherapie en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het is heerlijk om in een klein team te werken. Je kunt iemand iets vragen en hebt meteen antwoord. We doen alles echt samen. Naast dat we in een klein team werken, is het ook nog eens een heel gezellig team. Ik kwam echt in een warm bad terecht. Ik heb het gevoel alsof ik hier al jaren werk, zo snel leer je elkaar kennen als je nauw samenwerkt. Trouwens, best grappig, in mijn eerste maand hier heb ik me meteen steunzolen laten aanmeten. Ik besefte opeens dat ik de laatste tijd best wat last van mijn voeten begon te krijgen. Ik heb ze laten opmeten, kreeg steunzolen en loop weer heerlijk. Het voordeel is ook dat ik meteen heb gezien hoe dat allemaal in zijn werk gaat!


Het werk zelf vind ik ook ontzettend leuk, het is behoorlijk afwisselend. Denk hierbij aan het registreren van afspraken, terugkoppelen naar de huisarts, agenda’s beheren en zorgen dat er geen grote gaten tussen de afspraken komen, mail bijhouden, en natuurlijk het contact met de klanten.


In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ook ga ik graag naar het theater, de spa en speel ik spelletjes met vrienden. Bordspellen, of kaarten, ik vind heel veel leuk.’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker