Romilda Voogd

van de stad naar het platteland, mist alleen de sushi

Medewerker zorgadministratie

‘Twee jaar geleden verhuisde ik met mijn gezin vanuit Lelystad naar Nieuw-Buinen. We wilden onze kinderen op laten groeien in een rustigere omgeving en hadden zelf ook behoefte aan veel ruimte en rust. We vinden het heerlijk; aan de voorkant grazen de koeien, aan de achterkant hebben we een lap tuin. Het enige wat ik van de stad mis is de sushi.
Een tijdje geleden solliciteerde ik bij Voetstuk podotherapie en ik werd aangenomen. Sindsdien werk ik als medewerker zorgadministratie, wat inhoudt dat ik afspraken inplan voor pedicures en podotherapeuten, rapportages doorstuur naar huisartsen, contact opneem met mensen voor een vervolgafspraak of een jaarlijkse controle… Eigenlijk alles wat met backoffice werkzaamheden te maken heeft.


Ik vind het heerlijk. Het contact met de klanten, afgewisseld met administratieve taken maakt mijn werk heel breed. Het team waarin ik terechtgekomen ben is heel fijn. Vanaf dag 1 ben ik in het team opgenomen. De sfeer is heel goed, het gaat hier om jou als persoon. En zo worden de klanten ook behandeld, dat spreekt me ontzettend aan.
In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik volg lessen bij een sportschool waar je steeds iets anders kunt kiezen. Momenteel zijn de mini-trampolines erg in trek. Daarnaast houd ik van poolen, uit eten gaan en met vrienden afspreken. Mensen kunnen me tegenkomen op onze locaties in Assen en Stadskanaal.’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× WhatsApp