Roëlle Stad

is pas tevreden als haar patiënten en haar medewerkers het goed hebben

 

Prakijkhouder en podotherapeut

‘Als jonge, alleenstaande moeder wist ik één ding zeker: ik wilde een opleiding doen zodat ik een baan kon vinden en voor mijn kind kon zorgen. De opleiding voor podotherapeut was de enige deeltijdopleiding in de zorg waarbij ik niet onregelmatig hoefde te werken dus besloot ik die te doen. Het bleek een gouden greep, al voor ik was afgestudeerd vond ik een baan. Die erg goed bij me bleek te passen, want ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en bij te dragen aan hun welzijn. 

Ik werkte bij een grote praktijk, wat me de kans gaf ook nog een interne opleiding tot schoenmaker te volgen. Na een paar jaar kreeg ik weer een kans, deze keer om een praktijk in Stadskanaal over te nemen. Eerst helemaal alleen. Ik behandelde mensen en nam ook de telefoon op. Maar al snel groeide de praktijk met meer collega’s, wat het werk nog mooier en gezelliger maakte.

 Ondertussen volgde ik nog meer studies, zoals diabetespodotherapie, sportpodotherapie echografie, kinderpodotherapie, een oefen- en bewegingsspecialisatie en nog veel meer.
Inmiddels zijn er een aantal locaties bijgekomen. Met het groeien heb ik moeten besluiten me een beetje terug te trekken als behandelaar zodat ik me kan focussen op het aansturen van al die mooie mensen die zich inzetten om jou weer pijnvrij te laten bewegen. Iedereen heeft haar eigen specialisatie en kan zo in haar kracht gezet worden.

Als team hebben we een hoop te bieden en als praktijkhouder ben ik veel op de werkvloer te vinden. We sparren samen, bedenken creatieve oplossingen en zijn op deze manier verbonden met elkaar.
De toekomst? Nog meer uitbreiden qua locaties is geen doel. We zijn geen machine. Meer specialisaties in huis halen is wel een doel. Zo kunnen we nog meer mensen helpen.’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker