Roëlle Stad

Podotherapeut

 

Ik sta voor jou klaar

Hallo ik ben Roëlle en werk in Assen en Stadskanaal. Daarnaast ben ik werkzaam op de wondpoli in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. In 2013 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Nadat ik klaar was met de opleiding podotherapie heb ik nog de specialisaties tot sportpodotherapeut, diabetespodotherapeut, MSU echografist en manuele therapie afgerond.

Al die opleidingen helpen me om de juiste diagnose te stellen en daarmee ook een breed scala aan behandelingen te kunnen toepassen. Het leuke aan podotherapeut zijn is dat we zoveel weten over voeten, benen en houding. Veel klachten staan met elkaar in verband. Een steeds terugkerende likdoorn kan komen van een verkeerde manier van afwikkelen. Dan maak ik een steunzool maar verwijder ook gelijk de likdoorn. Heel dankbaar werk. En wist je dat je rugklachten kan krijgen als je grote teen niet zo soepel beweegt? Als podotherapeut kijken we daarom altijd naar de hele houding en huidaspecten.

Ik ben getrouwd met Martijn en wij hebben een zoon van 12. In mijn vrije tijd ben ik een bezig bijtje. Ik sport regelmatig, ga vaak wandelen met de fotocamera en de hond of ben thuis creatief bezig.

Tot gauw in Assen of Stadskanaal!

← Terug naar het team van Voetstuk

× Chat nu met een medewerker