Nadja Regterschot

werd ‘per ongeluk’ podotherapeut

 

Podotherapeut en sportpodotherapeut

In 2018 studeerde ik af als podotherapeut. Ik begon eigenlijk bij toeval aan de opleiding. Ik werd voor een andere opleiding uitgeloot en begon toen maar van lieverlee aan de opleiding tot podotherapeut. Maar wat vond ik het leuk! Wat dus eerst pech leek, werd al snel geluk. 

Het mooiste aan mijn vak? Met mensen omgaan, het gesprek aangaan. Door creatief te denken met oplossingen komen. Ik herinner me nog steeds de vrij jonge cliënte die zo’n pijn had, dat ze zware pijnstilling moest gebruiken. Nadat we een scheefstand van haar rug konden oplossen door middel van zolen, kon ze de pijnstilling afbouwen. Af en toe kom ik haar nog tegen en het is zo fijn haar te zien lopen zonder pijn!

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, en doe ik aan cross-fit, hardlopen en survivalruns. Inmiddels heb ik ook de naaimachine ontdekt, daar kan ik ook flink wat creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik ook nog steeds niet uitgeleerd. In 2023 ben ik afgestudeerd als sportpodotherapeut en heb ik de cursus dry needling behaald. Verdere ambities? Ik wil me verder ontwikkelen in de wielersport. En daarna verzin ik ongetwijfeld nog weer een nieuwe opleiding. Je bent als mens nooit uitgeleerd!

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker