Mireille Caspers

Vindt problemen oplossen de leukste uitdaging

 

Medisch pedicure

‘Ik werk sinds november 2022 bij Voetstuk. Hiervoor zat ik ook in de zorg, ik was Verzorgende IG, daarvoor deed ik een opleiding tot verpleegkundige en dáár weer voor was ik ook pedicure, in een praktijk aan huis. Nog niet medisch, maar ik mocht al wel risicovoeten behandelen. Ik ben pedicure geworden omdat ik ooit zelf bij een pedicure terecht kwam. Ik vond dat toen zó fijn om op die manier van mijn klachten af te komen, dat ik meteen dacht: dát ga ik doen.


Een tijdje geleden zag ik een vacature voorbijkomen bij Voetstuk en ik heb meteen gesolliciteerd.  Roëlle is iemand die investeert in haar mensen en zo kon ik de opleiding tot medisch pedicure alsnog doen. Ik heb inmiddels het diploma op zak, heerlijk!


Het is een fijn team om in te werken; iedereen is gelijk en leert van elkaar. Of je nu de administratie doet, pedicure bent of podotherapeut, we streven allemaal hetzelfde doel na, mensen helpen met hun voeten. Ons team bestaat uit een verscheidenheid aan mensen en leeftijden en dat is heel verfrissend.
Klanten kunnen me tegenkomen op onze locatie in Stadskanaal op de maandag en de donderdag, en op onze locatie in Assen op de woensdag. En op de dagen dat ik niet werk? Dan wandel ik (inmiddels korte) stukjes met onze lieve oude hond, of pas ik op de kleinkinderen.’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× WhatsApp