Mireille Busemann

Staat graag voor iedereen klaar

 

Telefoniste en receptioniste

‘Ik werkte als dierenartsassistente en hoewel ik dat ontzettend leuk werk vond, besloot ik toch iets anders te gaan zoeken. Ik vond de casussen soms moeilijk, omdat ik iets te veel van dieren houd. Ik besloot de overstap te maken naar de medische kant in de humane wereld.


Het werken aan de balie vond ik ook altijd enorm leuk, dus toen ik de vacature van Voetstuk voorbij zag komen heb ik meteen gesolliciteerd. Het ligt ook wel een beetje in de lijn van wat ik vroeger altijd wilde maar wat er nooit van kwam, namelijk medisch secretaresse worden. In ieder geval komt de medische terminologie van mens en dier behoorlijk overeen, dus dat heb ik nu voor!
Ik vind het werk nu al hartstikke leuk. Het bestaat uit afspraken inplannen, mensen telefonisch te woord staan, terugkoppelen met behandelaars. En natuurlijk de omgang met de mensen, de praatjes met vooral de oudere mensen die ik soms even begeleid omdat ze niet precies weten waar ze moeten zijn, de omgang met de collega’s… Ik heb een prima keus gemaakt.


Zelf woon ik in Mussel, samen met vriend, kat en hond. In mijn vrije tijd wandel ik graag. Daarnaast leer ik ook voor hondentrimmer. Zo kan ik straks ook nog met dieren werken. Wat mij betreft het beste uit twee werelden; werken met mensen én met dieren!’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker