Marije Sanders

Hoopt nog veel mensen te kunnen helpen

 

Medisch pedicure

‘Ik werk sinds kort bij Voetstuk. Toevallig zat ik tijdens mijn opleiding bij Mireille Caspers, onze andere medisch pedicure, in de klas. Zij tipte me om bij Voetstuk Podotherapie te solliciteren. Ik stuurde een open sollicitatie en werd op gesprek gevraagd en aangenomen. Ik ben er erg blij mee. Omdat ik nog jong ben en graag meer ervaring op wil doen, is dit een ideale plek. Ik ben omringd door collega’s die graag hun kennis willen delen.
Het beroep van medisch pedicure heeft me altijd getrokken, ook al tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. Je kon toen een extra vak volgen, waarbij je kon kiezen tussen sauna en pedicure. Ik koos voor het laatste en wist toen al dat ik door wilde gaan om daar ‘medisch’ aan toe te voegen.
Ik vind het prachtig om mensen te helpen met hun klachten. Wat jammer is, is dat er best een groot gat zit tussen de huidige medisch pedicures, die bijna met pensioen gaan, en aankomende pedicures. Men vindt het niet altijd een charmant beroep; ik krijg wel eens de vraag of het niet vies is. Ik vind dat helemaal niet. Het zijn voeten. En die zijn enorm belangrijk om fijn te kunnen bewegen.
Omdat er dus niet zo veel mensen voor deze opleiding hebben gekozen, is er is dus wel veel vraag naar medisch pedicures. Ik hoop dan ook veel mensen te kunnen helpen!
Naast mijn ontzettend leuke baan bij Voetstuk, werk ik ook nog een aantal uur in een drogisterij. En verder ga ik graag op stedentrips. Ik ben erg geïnteresseerd in geschiedenis en mijn vriend gelukkig ook. Dus zoeken we graag de oude delen van een stad op. Daarnaast hou ik erg van bakken, fotograferen, uit eten gaan en wandelen. Je kunt me tegenkomen op dinsdagen in de Venen, op woensdagochtend in Norg, en op woensdagmiddag en vrijdagen in Assen.’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× WhatsApp