Judith van Dorst

eet voorlopig van twee walletjes

 

Afstuderend als podotherapeut en zorgadministratie

‘Nadat ik een opleiding in bedrijfsmanagement afrondde besefte ik dat dat toch niet helemaal was wat ik zocht. Ik solliciteerde als praktijkondersteuner bij Voetstuk podotherapie en werd aangenomen. Eenmaal aan het werk viel me al snel op hoe enthousiast mijn collega’s over hun vak waren. En dat enthousiasme bleek besmettelijk! Dus ben ik de opleiding tot podotherapeut gaan doen en deze rond ik binnenkort af. Inmiddels behandel ik mensen al zelfstandig en wat vind ik het een fijn vak! Door soms een paar simpele ingrepen kun je mensen van hele vervelende klachten af helpen. Geen dag is hetzelfde, elke dag zie ik weer andere mensen en elke dag heb ik weer een nieuwe uitdaging.


Daarnaast vind ik mijn werk als praktijkondersteuner ook nog steeds ontzettend leuk. En als je me vraagt: ‘Wat doe je dan precies?’ Antwoord ik met: ‘Wat niet?’ Als praktijkondersteuner ben je een spin in het web. Aangezien ik mezelf niet in tweeën kan delen, moet ik binnenkort wel keuzes maken; ik ga me helemaal richten op het vak podotherapeut. En kun je me vinden in onze praktijk in Stadskanaal.


Wat mijn vrije tijd betreft: als je eens een muziekkorps uit Wezep tegenkomt, heb je grote kans dat je mij daarin ziet lopen, spelend op mijn bariton. Daarnaast zit ik al vanaf bij zevende bij scouting, waar ik inmiddels leiding geef. Ik verveel me dus niet snel.
Tot gauw in Assen of Stadskanaal!’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× WhatsApp