Anneke Cazemier

Gaat een uitdaging niet uit de weg

 

Financiële administratie

‘Vanaf 1 juli doe ik de financiële administratie bij Voetstuk Podotherapie. Hiervoor werkte ik bij de HR groep in Leek, waar ik ook de financiële administratie deed. Hoewel dat hetzelfde klinkt, is het werk wel echt heel anders. Met name omdat ik nu met zorgverzekeraars te maken heb. Ik was al een tijdje om me heen aan het kijken, maar toen ik de vacature bij Voetstuk zag, wist ik meteen dat ik wilde solliciteren. Ik ben er even flink voor gaan zitten om al mijn enthousiasme in de brief te leggen en dat heeft blijkbaar geholpen! En ik heb er geen moment spijt van gehad. Het werk is wat ingewikkelder, maar ik ga een uitdaging niet uit de weg.


Het grappige is dat ik ook mijn diploma pedicure heb en de combinatie van beide is top!
Een financiële opleiding heb ik niet gehad, ik heb het in de praktijk geleerd in het bedrijf van mijn broer. En dan hebben we het over zo’n 25 jaar geleden.


Werken bij Voetstuk is heerlijk! De sfeer is zo anders dan in het bedrijfsleven, waar het wereldje veel harder is. Mensen die in de zorg werken zijn daar toch anders in, je merkt die invloed. Roëlle is een werkgever die geen druk op je legt en je veel vrijheid geeft. Ze is erg meegaand en dat werkt ook heel fijn. Ik werk 3 dagen en heb dan nog genoeg tijd voor mijn hobby. Een creatieveling ben ik zeker! Tekenen, Macramé, en uiteraard met mijn kleinkinderen knutselen. Heerlijk om te doen en ik word er lekker rustig van. En als ik er zat van ben verzin ik wel weer een andere creatieve hobby!’

← Terug naar het team van Voetstuk

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker