Voetstuk podotherapie

Wij staan voor jou klaar

Maar liefst 95 procent van onze cliënten loopt weer klachtenvrij rond. Dat is ons grootste compliment. Want als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen. Zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn om prettig te bewegen.

Vanuit vier locaties in Groningen en Drenthe helpen we dagelijks mensen bij pijnklachten. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van die klachten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en nemen de tijd om de klachten goed te onderzoeken.

Onderzoeksapparatuur is in de praktijk aanwezig, we hebben onder meer een echo-apparaat en een 3D-voetscanner in eigen beheer.

We vinden het belangrijk om van a tot z zorg te verlenen. Daarom maken we steunzolen zelf: dat betekent dat we de kwaliteit kunnen bewaken en bovendien snel kunnen leveren.

Waarborg van kwaliteit

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We moeten regelmatig bijscholen om de kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast wordt onze praktijken eens in de vijf jaar gevisiteerd.

De podotherapeut is opgenomen in Wet BIG onder artikel 34. Alle Podotherapeuten hebben een eigen AGB-code die begint met cijfers 26. Ook podotherapiepraktijken hebben hun eigen AGB-code. Wilt u meer weten over de podotherapeut, kijk dan ook op www.podotherapie.nl.

Het team

Wij staan voor u klaar

Ons team bestaat uit podotherapeuten, sportpodotherapeuten en diabetespodotherapeuten in opleiding. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisaties, maar allemaal delen we de passie en gedrevenheid voor het vak.

De podotherapeuten zijn nergens zonder ondersteuning van onze praktijkondersteuners en productielaborant. Zij nemen de telefoon aan beantwoorden mailtjes, regelen ook zaken achter de schermen. En zorgen dat alle hulpmiddelen op tijd klaar zijn.

Maak kennis met ons team

Ferdinand Rittersma

Ferdinand is eigenaar van de praktijken in Groningen een Ureterp. Hij is op dinsdag en vrijdag aanwezig in Ureterp. Op de overige dagen werkt hij in Groningen. Hij heeft in 2016 de opleiding tot sportpodotherapeut afgerond.

Roëlle Stad

Roëlle is werkzaam op de locaties Assen en Stadskanaal. Naast de reguliere opleiding podotherapie heeft zij ook de opleiding tot sportpodotherapeut in 2016 afgerond. In 2014 heeft zij de cursus MSU gedaan waardoor zij kan echograferen. Zij is nog bezig met de opleiding tot diabetespodotherapeut en hoopt deze in 2019 af te ronden.

Diana ten Berge

Diana werkt in Stadskanaal en in de vakantieperiode wel eens in Assen. Zij heeft jaren gewerkt als IC verpleegkundige en daarna als pedicure. In 2014 heeft zij de opleiding podotherapie afgerond. in 2018 hoopt zij de opleiding tot diabetespodotherapeut af te ronden.

Dorinda van Duinen

Dorinda is werkzaam in Groningen. Zij heeft eind 2018 haar opleiding podotherapie afgerond. In vakantieperiodes zult u haar ook zien op andere locaties.

Judith van Dorst

Judith werkt sinds 2018 bij Voetstuk. U ziet haar in Groningen en in Stadskanaal. Judith gaat in 2019 beginnen met de opleiding tot podotherapeut.

Esther Voorma

Esther is praktijkondersteuner en werkt sinds 2017 bij ons. Op maandag ziet u haar in Stadskanaal, op dinsdag en donderdag in Assen. In vakantieperiodes zult u haar ook wel eens op een andere locatie tegenkomen.

Mieke Schuurman

Mieke is een praktijkondersteuner. Meestal is zij werkzaam in Groningen. Zij werkt in vakantieperiodes ook wel eens in Assen. Mieke werkt al 10 jaar bij ons. Eerst bij podotherapie Groningen en later bij Voetstuk Podotherapie.

Sigrid Frankena

Sigrid kwam bij ons binnen via een stageperiode in 2018. Sinds 2019 is ze bij ons komen werken. Zij is in opleiding tot podotherapeut, maar doet nu ondersteunend werk. Zo kan het zijn dat je haar in de spreekkamer tegen komt, aan de telefoon krijgt of bij de balie ziet.

Mario ten Berge

Mario werkt sinds november 2018 bij ons. Hij vervaardigd de steunzolen en is onze eigen klusjesman binnen de praktijk. Heel handig.

Dex Bijleveld

Dex is sinds 2017 bij ons aan het werk op locatie Assen. Hij is vooral druk achter de schermen. Hij freest alle steunzolen en werkt ze netjes af. Dex is schoenhersteller en doet eventueel ook kleine schoenaanpassingen voor ons.