Voetstuk podotherapie

Wij staan voor jou klaar

 

Iedereen moet kunnen bewegen

Iedereen moet kunnen bewegen, zo lang en zo mobiel mogelijk. We zijn een podotherapiepraktijk voor jong en oud. Voor sporters en voor mensen met gezondheidsklachten. Voor iedereen die zo lang mogelijk zonder pijn mobiel wil zijn met een sterk gezond bewegingsapparaat. We zijn meer dan ‘alleen maar’ podotherapeuten. Als praktijk onderscheiden we ons in het onderzoek naar de oorzaak van klachten en onze specialisaties. Daarom investeren wij intensief in kennis. We hebben specialisten op diverse terreinen: manuele therapie, kinderpodotherapie, sportpodotherapie, diabetespodotherapie. En ook hebben we specialisten op het gebied van reuma, oncologie, schimmeldiagnostiek en behandelen van ingegroeide nagels met een blijvend resultaat!

95 procent van onze cliënten is klachtvrij

Maar liefst 95 procent van onze cliënten loopt weer klachtenvrij rond. Dat is ons grootste compliment. Want als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen. Zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn om prettig te bewegen.

Vanuit diverse locaties in Noord-Nederland helpen onze podotherapeuten en praktijkondersteuners dagelijks mensen bij pijnklachten. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van die klachten.

De podotherapeuten van Voetstuk beheersen veel verschillende behandelmethoden om je weer op weg te helpen. Onze focus ligt op het vinden van de oorzaak van het probleem datje ervaart. Daarvoor beschikken wij bovenop de basisuitrusting voor een podotherapiepraktijk, over uitgebreide meetapparatuur.

Waarborg van kwaliteit

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We moeten regelmatig bijscholen om de kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast wordt onze praktijken eens in de vijf jaar gevisiteerd.

De podotherapeut is opgenomen in Wet BIG onder artikel 34. Alle Podotherapeuten hebben een eigen AGB-code die begint met cijfers 26. Ook podotherapiepraktijken hebben hun eigen AGB-code. Wilt u meer weten over de podotherapeut, kijk dan ook op www.podotherapie.nl.

Scroll naar boven
× Chat nu met een medewerker