Mooie slippers en sandalen met steunzolen op maat

Maatslippers en pantoffels met steunzolen

Altijd de juiste ondersteuning

Maatslippers

Podotherapeutische zolen hebben het beste effect als je ze bijna altijd draagt. Je hebt het beste resultaat als je er ongeveer tachtig procent van de tijd op staat. Dat betekent dus dat je de juiste schoenen en zolen nodig hebt voor elk seizoen, voor binnen én buiten. Zo worden in de zomer de dichte schoenen vaker op het schoenenrek laten staan en kiest men voor slippers of sandalen. Met het lekkere weer is dat heel erg logisch. Echter mis je dan wel de ondersteuning van de steunzool in die dichte schoen. Daar hebben we gelukkig een oplossing voor: slippers & sandalen met steunzolen, oftewel: maatslippers. 

Slippers met podotherapeutische zool

Op warme dagen zijn slippers het meest aangenaam. Daarom maakt Voetstuk Podotherapie slippers op basis van jouw 3D-voetscan of jouw podotherapeutische zool.  Je hebt de keus uit allerlei modellen, kleuren en materialen, ze worden volledig op maat en naar persoonlijke voorkeuren gemaakt. Zo heb je in de zomer mooie slippers die jouw voeten optimaal ondersteunen. Dat staat beter!

Pantoffels met podotherapeutische zool

Draag jij thuis graag pantoffels? Gewone pantoffels bieden nauwelijks steun. Via Voetstuk is het mogelijk om comfortabele pantoffels op maat te bestellen, inclusief de ondersteuning die je nodig hebt. Je kiest zelf de kleur en het model, wij zorgen ervoor dat de zool de ondersteuning geeft die jij nodig hebt. Dit doen we op basis van jouw 3D-voetscan of jouw podotherapeutische zool. 

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je maatslippers bestellen? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Ja, ik wil meer weten over maatslippers

Stel hem helemaal zelf samen

Op basis van jouw wensen maken we het in eigen beheer. (Klik hier om naar de configurator te gaan). En stel helemaal je eigen slipper of sandaal samen. De configurator staat op een Duitse website. De materialen kopen wij in in Duitsland maar werken wij zelf volledig af. Wij kunnen deze slippers/sandalen (afhankelijk van de plaats in de agenda) binnen 1-2 weken leveren. Heb je al steunzolen bij ons vandaan? Geef dan door welke slippers je graag laten maken dan kijkt de podotherapeut of de slippers wellicht op je voetstand gemaakt kunnen worden? Makkelijk en snel via onze chat (rechts onderin).

Heb je inspiratie nodig? Bekijk onze instagrampagina met allemaal leuke modelletjes slippers.

Kies uit de collectie van Fits your feet.

Een andere mogelijkheid is dat je kiest uit de collectie van Fits your feet. Wij sturen jou steunzolen of 3Dscan op naar Fits your feet en laten daar de slipper volledig afwerken. De levertijd van deze slippers varieert, afhankelijk van de vraag, tussen de 4-8 weken.

Revere sandalen modellen met uitneembaar voetbed

En een derde optie is kiezen uit de collectie van Revere. De afbeeldingen die je ziet zijn zoals de sandaal of slipper er ook uit komt te zien. Je ontvangt deze dan met een aangepaste steunzool zodat hij volledig aansluit aan je voet. De levertijd van deze sandalen en slippers varieert, afhankelijk van de vraag, tussen de 2-3 weken.

Afspraak maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen steunzoolslipper of pantoffel?

Scroll naar top
× Chat nu met een medewerker