Locaties

 

Altijd een podotherapeut in de buurt

Wij werken vanuit vijf locaties in het noorden van Nederland

Wij bieden podotherapie voor de plaatsen Assen, Groningen-West, Groningen-Oost, Stadskanaal, Ureterp en Uithuizen.

Elk van die locaties streeft naar kwaliteit. Zo hebben wij voor elke locatie individueel het kwaliteitskeurmerk ontvangen.

De telefoon hebben wij centraal geregeld. Dat wil zeggen. Elk nummer wat je belt komt binnen bij een van onze assistentes. Het kan zijn dat die niet werkzaam is op de locatie die je belt op dat moment. Zo voorkomen wij dat je onnodig in de wacht blijft hangen en zo snel mogelijk te woord wordt gestaan.

Sommige locaties zijn drukker dan andere locaties. Het kan zijn dat wij je daarom aanbieden om op een andere locatie te komen omdat je daar sneller aan de beurt bent. Uiteraard is dit geheel aan jou of je dit wilt. Onze podotherapeut(en) hebben zoveel mogelijk een vaste locatie, zodat je met dezelfde mensen te maken hebt. Maar in tijden van drukte of vakanties proberen wij de continuïteit te bewaken waardoor het kan zijn dat je een keer iemand anders ziet.

Elk van onze locatie streeft naar kwaliteit. Zo heeft elke podotherapeut zijn eigen professie. Wij behandelen voetgerelateerde klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Een behandeling kan bestaan uit het vervaardigen van een persoonlijk voetbed, orthese of prothese, maar ook door middel van aanvullende adviezen met betrekking tot schoeisel, rek-, en strekoefeningen. Voor patiënten met diabetes stellen wij een persoonlijk behandelplan op en voeren wij wondzorg uit, hiervoor werken wij nauw samen met uw huisarts, internist, diabetesverpleegkundige en (medisch) pedicure.

Wij werken met de meest geavanceerde technieken om te komen tot een diagnose te komen en deze te behandelen.