Locaties

 

Altijd een podotherapeut in de buurt

Wij werken vanuit twee locaties in het noorden van Nederland

Wij bieden podotherapie voor de plaatsen Assen en Stadskanaal.

Elk van die locaties streeft naar kwaliteit. Zo hebben wij voor elke locatie individueel het kwaliteitskeurmerk ontvangen.

De telefoon hebben wij centraal geregeld. Dat wil zeggen. Of je nu Stadskanaal of Assen belt, het nummer komt op beide lijnen tegelijk binnen. Het kan daarom zijn dat de persoon die je aan de lijn krijgt niet op de locatie werkt waar je heen belt. Zo voorkomen wij dat je onnodig in de wacht blijft hangen en zo snel mogelijk te woord wordt gestaan.

Het kan zijn dat wij je aanbieden om op een andere locatie te komen omdat je daar sneller aan de beurt bent. Uiteraard is dit geheel aan jou of je dit wilt. Onze podotherapeut(en) hebben zoveel mogelijk een vaste locatie, zodat je met dezelfde mensen te maken hebt. Maar in tijden van drukte of vakanties proberen wij de continuïteit te bewaken waardoor het kan zijn dat je een keer iemand anders ziet.

Elk van onze locatie streeft naar kwaliteit. Zo heeft elke podotherapeut zijn eigen professie. Wij behandelen voetgerelateerde klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Een behandeling kan bestaan uit het vervaardigen van een persoonlijk voetbed, orthese of prothese, maar ook door middel van aanvullende adviezen met betrekking tot schoeisel, rek-, en strekoefeningen. Voor patiënten met diabetes stellen wij een persoonlijk behandelplan op en voeren wij wondzorg uit, hiervoor werken wij nauw samen met uw huisarts, internist, diabetesverpleegkundige en (medisch) pedicure.

Wij werken met de meest geavanceerde technieken om te komen tot een diagnose te komen en deze te behandelen.

Tot 1 maart 2020 werken wij samen met de podotherapeuten van Voetfactor podotherapie. Vanaf 1 maart 2020 verwijzen wij je naar hun eigen website voor het maken van een afspraak. Klik hier voor een verwijzing naar de website van Voetfactor.

× Chat nu met een medewerker