Last van voet-, knie- of rugpijn? Vind verlichting en beweeg weer vrij.

Onze specialisten helpen je met een persoonlijk behandelplan

 
“Dankzij Voetstuk kan ik weer pijnvrij wandelen!” – Tevreden klant

We helpen je graag!

Op basis van 263 reviews
4.5/5

Wanneer komt het jou uit? Stel een vraag of plan zelf in onze agenda een afspraak. Je vindt ons op diverse locaties in Drenthe, Groningen en Overijssel. Zet je eerste stap naar pijnvrij bewegen.

Wij nemen de tijd voor jou. Lees hier hoe onze podotherapeuten te werk gaan.

Een podotherapeut is een expert in pijnvrij lopen en bewegen. Onze podotherapeuten zijn hoog opgeleid en iedereen heeft zijn eigen specialisatie, zodat ze jou kunnen helpen om zo lang mogelijk vrij en mobiel te blijven.

Weten wat de podotherapeut voor jou kan betekenen? Dus neem gerust contact op! 

Podotherapie voor sporters

Heb je last van een blessure? Wil je graag werken aan herstel en weer lekker trainen?

Sportblessures kunnen vaak voorkomen worden. Onze sport-podotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling en preventie van sportblessures. Lees hier meer over sportpodotherapie.

Podotherapie bij kinderen

Maak je je zorgen over de voeten van je kind? Pijn, extreme platvoeten of opvallend vaak struikelen:

Dit zijn goede redenen om een afspraak met onze specialist te maken. Pijnvrij spelen is toch veel leuker? Lees hier meer over kinderpodotherapie.

De podotherpeut verzorgt je voeten

Podotherapie bij diabetes

Bij suikerziekte is een regelmatige controle van de voet erg belangrijk.

Het verkleint de kans op wonden en amputatie aanzienlijk. Heb jij diabetes mellitus? Onze podotherapeuten helpen je graag met specialistische voetzorg. Lees hier meer.

pedicure wrat

Podotherapie bij reuma

Reuma kan zorgen voor vergroeiingen van de voeten.

Pijn ontstaat omdat botjes, waar geen kraakbeen meer tussen zit, langs elkaar schuiven tijdens het lopen. Maar ook omdat spieren harder moeten werken doordat de gewrichten niet meer goed functioneren. Er zijn verschillende manieren om de pijn te verlichten. Lees hier meer over podotherapie bij reuma.

Waar heb jij pijn?

Loop je rond met pijnklachten in je voeten, knieën, heupen of rug? En heb je al van alles geprobeerd om de pijn te verminderen? De meeste pijnklachten die zonder duidelijke aanleiding ontstaan, worden vaak langzaam erger. Dat komt omdat deze klachten over het algemeen door overbelasting ontstaan.

Een overbelasting wil niet zeggen dat je opeens extra bent gaan bewegen, het kan ook komen door een afwijkende manier van bewegen, of door een blokkade ergens in je voet, knie of op een andere locatie. Voor een goede behandeling is het daarom van belang er eerst achter te komen wat er precies aan de hand is en hoe de klacht is ontstaan. Onze podotherapeuten zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in het zoeken naar de oorzaak van pijnklachten tijdens het bewegen. Pas als de podotherapeut weet wat er aan de hand is, kan deze je op de juiste manier adviseren. Dus zet je eerste stap naar pijnvrij bewegen en maak een afspraak bij een van onze ervaren podotherapeuten.

Bekijk onze pijnwijzer

Voetstuk podotherapie deelt kennis

Lees hier de actualiteiten op het gebied van podotherapie. Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd en breed opgeleid. Deze kennis delen we graag. Heb je hielspoor, voorvoetklachten, een sportblessure of een heel andere voetklacht? Lees hier onze blogs met tips over bewegen en uitleg over de diverse voetklachten.  Lees hier verder→
Algemeen

Is volleybal jouw passie? Ga voor klachtenvrij!

Onze volleybalexpert weet raad! Want volleybal zonder pijn is zoveel mooier! Klachtenvrij volleyballen Ben jij ook zo dol op volleybal? Die heerlijke non-stop actie en de nauwe samenwerking met je team? Er even helemaal voor gaan en dan die ene smash, dwars tussen de tegenstanders door waardoor je keihard scoort. Het piepen van de schoenen,

Lees verder »
barefoot walking blote voeten lopen
Algemeen

Barefoot walking, fantastisch, maar let op!

De vogeltjes fluiten, het gras is koel en zacht en kriebelt heerlijk onder je blote voeten. Je voelt je een met de natuur; je staat er middenin. Terwijl je met je hoofd in de wolken en je voeten in de aarde mindful de paden op en de lanen in kuiert, draaien hoofden zich in je

Lees verder »
Algemeen

Pijnlijke kindervoeten: Wanneer trek je aan de bel?

Spelen, rennen, springen, het lijkt of er geen eind aan de energie van kinderen komt. Af en toe kunnen we wel eens een beetje jaloers naar die jonge soepele benen kijken. Maar toch komen ook bij kinderen voetklachten voor. Het behandelen van kindervoeten is dan ook een van de specialisaties van Voetstuk Podotherapie. Hoe merk

Lees verder »

Over Voetstuk podotherapie

Vanuit diverse locaties in Noord-Nederland (Assen, Nieuwe Pekela, Norg, Stadskanaal, Staphorst en Winschoten) helpen onze podotherapeuten en medische pedicures dagelijks mensen weer vrij en mobiel te bewegen. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van je voet gerelateerde klachten. Onze podotherapeuten zijn hoogopgeleid en nemen de tijd om de oorzaak van je klacht te onderzoeken zodat je de juiste behandeling krijgt. Die behandeling kan verschillend zijn. De podotherapeut kan oefentherapie starten, blokkades in je voet en enkel oplossen, maar we maken ook hulpmiddelen zoals steunzolen, correctiezolen, podoposturalezolen en orthesen. Alles start bij het vinden van de oorzaak van je klachten. Wil je weten hoe wij werken en welke behandelmethoden we hebben? Lees er meer over op onze website.

Waar wil jij een afspraak maken?→

Voetstuk Assen

Stelmakerstraat 13A
9403 VB Assen
Tel: 0592-798006

Voetstuk Nieuwe Pekela

Ds. S. Tjadenstraat C 49
9663 RC Nieuwe Pekela
Tel: 0599-729009

Voetstuk Norg

Eenerstraat 52a
9331 HD Norg
Tel: 0592-798006

Voetstuk Stadskanaal Refaja

Boerhaavestraat 1 (ziekenhuis Refaja)
9501 HE Stadskanaal
Tel: 0599-729009

Voetstuk Stadskanaal de Venen

De Venen 5
9501 WL Stadskanaal
Tel: 0599-729009

Voetstuk Staphorst

Wethouder Timmermanstraat 7b
7951 SH Staphorst
Tel: 0592-798006

Voetstuk Winschoten

Papierbaan 2b
9672 BH Winschoten
Tel: 0599-729009

Scroll naar boven
× WhatsApp