Covid-19 hoe handelen wij?

Dit bericht is bijgewerkt op 14-12-2020

Via deze weg delen wij met jou wat onze voorzorgsmaatregelen zijn met betrekking tot het coronavirus.

Wij mogen podotherapeutische zorg aan u leveren. Daar zijn wij blij mee, want we kunnen niet wachten om je pijnvrij te laten lopen.

Graag informeren wij je over de afspraken die wij gemaakt hebben om het Covid-19 virus zo goed als mogelijk het hoofd te bieden.

  1. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid
  2. Wij volgen zoals gebruikelijk de richtlijnen voor hygiëne en infectiepreventie.
  3. Op onze locaties is desinfectie-alcohol aanwezig om je handen schoon te maken.
  4. Onze wachtkamer is ingericht op anderhalve meter. Ook is er extra tijd tussen de afspraken gepland zodat de kans om ander mensen tegen te komen zo klein mogelijk wordt gehouden.
  5. De behandeld podotherapeut of pedicure voelt zich gezond en heeft geen symptomen van het Covid-19 virus.
  6. We schudden geen handen meer.
  7. Het dragen van een mondkapje is verplicht binnen onze praktijken

Reeds bestaande afspraken of nieuwe afspraken

  1. Als je een afspraak hebt staan bij de podotherapeut dan gaat deze gewoon door. Het kan zijn dat je gebeld of gemaild wordt om te vragen hoe het gaat. En om te kijken of het wellicht mogelijk is om er een telefonische afspraak van te maken. Ook kan het zijn dat je afspraak wordt verplaatst omdat dit noodzakelijk is voor de tijd tussen de afspraken. Wij vragen hiervoor je begrip.
  2. Huisbezoeken kunnen helaas niet doorgaan
  3. Heb je een reguliere controle afspraak, bijvoorbeeld voor diabetes voetcontrole? Dan wordt je gebeld om deze afspraak te verplaatsen. Uiteraard heeft dit geen invloed op de vergoeding van de pedicure behandelingen.

Ziekteverschijnselen?

Wij verzoeken je om de praktijk niet te bezoeken als je last hebt van verkoudheidsverschijnselen of verschijnselen die passen bij het Covid-19 virus. Je kunt je afspraak tot het laatst moment kosteloos annuleren.

Eén begeleider per persoon

Als je op een afspraak bij ons op de praktijk komt dan vragen wij om als het kan alleen te komen of met maximaal één begeleider.

Telefonische afspraken, videobellen en whatsapp

Het is mogelijk om ook telefonisch een afspraak te maken met de podotherapeut of via videobellen om advies te vragen. De podotherapeut kan oefeningen geven, je advies geven over hoe je het beste kunt omgaan met de (pijn)klachten. Dit kan per e-mail, telefonisch of via whatsapp.

Heb je nieuwe steunzolen nodig?

Als je verder geen pijnklachten hebt maar je steunzolen zijn wel versleten, dan is het ook mogelijk om de steunzolen op basis van het oude model te bestellen. Je krijgt dan dezelfde steunzolen als je de laatste keer hebt gekregen.

Wil je online steunzolen bestellen maar heb je toch nog een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
× WhatsApp