Voetstuk podotherapie

 

 

 

Uw moderne praktijk voor podotherapie n in Noord-Nederland

Voetstuk is een moderne praktijk in podotherapie, gevestigd in het Noorden van Nederland. Onze praktijk bestaat uit 4 podotherapeuten en 2 praktijkondersteuners. Verdeeld over 4 vestigingen in Assen, Groningen, Stadskanaal en Ureterp kunnen wij je vrijwel altijd dichtbij huis behandelen. Wij maken gebruik van moderne apparatuur als 3D scantechniek, drukmeting, moderne bewegingsanalyse apparatuur. Wij streven naar kwaliteit en persoonlijke benadering.

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Tevens zijn onze podotherapeuten ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

De podotherapeut is opgenomen in artikel 34 van het BIG register en heeft daarmee een beschermde titel. Dat wil zeggen dat de podotherapeut altijd een wettelijk erkende HBO-bachelor opleiding podotherapie heeft gevolgd. Anders als bijvoorbeeld podologen is de podotherapeut een erkend paramedicus.

 

VOETSTUK ASSEN

Stelmakerstraat 13a
9403 VB Assen
t. 0592-79 8006

VOETSTUK GRONINGEN

Laan van de Vrijheid 130
9728 GH Groningen
t. 050-527 4334

VOETSTUK STADSKANAAL

Boerhaavestraat 1
9501 HE Stadskanaal
t. 0599-72 9009

VOETSTUK URETERP

De Valom 19
9247 AV Ureterp
t. 0512-74 8004

Het team

Wij staan voor u klaar!

De podotherapeut behandelt volwassenen en kinderen met klachten aan voeten, benen, knieën, heup en rug die voortkomen uit een afwijkende stand of manier van bewegen.

Daarnaast is de podotherapeut gespecialiseerd op het gebied van de voet. De voet kan complex zijn en veel klachten geven. Tenslotte zetten we gemiddeld zo’n 6000 stappen per dag. Je kunt bij de podotherapeut terecht voor behandeling van huidaandoeningen, nagelaandoeningen, overmatig eeltgroei, likdoorns, wratten en ingegroeide teennagels.

Voor patiënten met diabetes stelt de podotherapeut een persoonlijk behandelplan op en voert de wondzorg uit. Hiervoor werkt de podotherapeut nauw samen met uw huisarts, internist, diabetesverpleegkundige en (medisch)pedicure.

Ferdinand Rittersma

Diana ten Berge

Roëlle Stad

Mieke Schuurman

Klazien Rittersma-Hoekstra

Esther Voorma

Wilt u een afspraak maken?

Bel dan een van onze vestigingen of mail ons op info@voetstuk.nl. Of maak nu eenvoudig een online afspraak.